Glutenfri sandwich med bagte tomater og bønnehummus
Nemme retter

Glutenfri sandwich med bagte tomater og bønnehummus

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

En lækker glutenfri vegetar sandwich

  • Tilberedningstid
    15 minutter
  • Portioner
    4 stk
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C, gerne på grillfunktion.

  2. Læg tomater i et ovnfast fad og hæld lidt olivenolie, salt og peber hen over. Bag tomaterne i ca 20 minutter. Tag dem ud og lad dem afkøle før de kommer i sandwichen.

  3. I mellemtiden kan du lave din bønnehummus. Hæld bønnerne i et dørslag, skyl med lidt koldt vand.

  4. Blend bønnerne med presset hvidløg, olivenolie, oregano, citronsaft, salt og peber til en grov bønnehummus.

  5. Fordel bønnehummus jævnt på brødet og top med nogle tomater og lidt brøndkarse! Hæld gerne lidt olivenolie over før servering.

Bruges i opskriften
Semper Toasty Fiber, glutenfrit toastbrød med fibre

TOASTY FIBER