Nemme retter
Glutenfri snitter i to varianter
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Glutenfri snitter med svensk skagentoast og rogn eller kantareller og parmesan.
Tilberedningstid
20 minPortioner
4-6 persSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Snitter med svensk skagentoast med løjrom
Pil rejerne, tag lidt fra til pynt og hak resten groft.
Bland rejerne med mayonnaise og crème fraiche i en skål.
Hak dilden fint, men gem lidt til pynt. Riv lidt citronskal og pres ca 1 tsk saft. Tilsæt dild, citron og smag til med salt og peber.
Smør blandingen ud på Toasty Fiber smurt med smør, skiverne skæres i mindre stykker.
Top med løjrom, dild, sort peber og et par hele rejer.
Snitter med kantareller med parmesan og timian
Steg svampene på en tør stegepande til al væsken er fordampet!
Tilsæt smør og olivenolie og steg til de får en fin gylden farve. Smag til med salt og peber.
Fordel svampene på Toasty Fiber smurt med smør, skær skiverne i mindre stykker.
Top med parmesan og frisk timian.