Glutenfri snitter med svensk rejesalat eller kantareller
Nemme retter

Glutenfri snitter i to varianter

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Glutenfri snitter med svensk skagentoast og rogn eller kantareller og parmesan.

  • Tilberedningstid
    20 min
  • Portioner
    4-6 pers
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

    Snitter med svensk skagentoast med løjrom

    1. Pil rejerne, tag lidt fra til pynt og hak resten groft.

    2. Bland rejerne med mayonnaise og crème fraiche i en skål.

    3. Hak dilden fint, men gem lidt til pynt. Riv lidt citronskal og pres ca 1 tsk saft. Tilsæt dild, citron og smag til med salt og peber.

    4. Smør blandingen ud på Toasty Fiber smurt med smør, skiverne skæres i mindre stykker.

    5. Top med løjrom, dild, sort peber og et par hele rejer.

    Snitter med kantareller med parmesan og timian

    1. Steg svampene på en tør stegepande til al væsken er fordampet!

    2. Tilsæt smør og olivenolie og steg til de får en fin gylden farve. Smag til med salt og peber.

    3. Fordel svampene på Toasty Fiber smurt med smør, skær skiverne i mindre stykker.

    4. Top med parmesan og frisk timian.

    Bruges i opskriften
    Glutenfri Frøbrød fra Semper

    FRØBRØD