Glutenfri tærtedej og tærtebund
Anmeldelser
(35 votes)
(35 votes)
Dette er den eneste opskrift på glutenfri tærtedej, du behøver, hvis du vil have en perfekt, sprød tærtedej eller tærtebund. Du vælger selv, hvad du fylder din tærte med – laver vi minitærter, fylder vi dem gerne med friske bær, lemoncurd og marengs eller noget mere mættende som svampestuvning eller spinat og parmesan. Der er så mange muligheder med denne basisopskrift på glutenfri tærtedej, og du bestemmer selv, hvilket fyld du vil have i, her får du i alt fald dejen!
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
Ca. 6 stk. i portionsformeSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Hæld Semper Grov Mix op i en skål, og tilsæt salt, olie, vand og æggeblomme.
Ælt det sammen til en dej, og tryk dejen ud i 6 små portionsforme.
Brug bagsiden af en kniv til at jævne kanterne ud, og køl minitærternened, inden de bages.
Prik dem med en gaffel, og forbag dem ved 200 grader midt i ovnen i 8 minutter, indtil de får en gyldenbrun farve.
Kom fyldet i skallen, og bag dem færdige i ovnen ca. 15-20 minutter ved 200 grader.