SPISBRØD

Spisbrød med surdej er et sprødt glutenfrit knækbrød fra Semper Glutenfri

SPISBRØD

Glutenfri knækbrød med surdej.

Et velsmagende og sprødt knækbrød med en fin balance mellem surdej og glutenfri fuldkornshavregryn bagt i traditionel stenovn. Med denne knækbrødsklassik får du lidt luksus til hverdagen, og knækbrødet er et must til frokosten.

  • Rig på smag.
  • En klassiker på buffeten.
  • Fiberrigt med ren fuldkornshavre.
  • Bagt med surdej.
  • FODMAP-venligt.

Indhold: 330 gram
Varenr: 5680

Dette produkt er FODMAP-certificeret. Læs mere om FODMAP-certificeringen længere nede. 

  • Low FODMAP
  • Højt fiberindhold
  • Laktosefri
  • Uden hvedestivelse
  • Fri for palmeolie
  • Ren havre
  • Vegansk

Glutenfri knækbrød med surdej.

Et velsmagende og sprødt knækbrød med en fin balance mellem surdej og glutenfri fuldkornshavregryn bagt i traditionel stenovn. Med denne knækbrødsklassik får du lidt luksus til hverdagen, og knækbrødet er et must til frokosten.

  • Rig på smag.
  • En klassiker på buffeten.
  • Fiberrigt med ren fuldkornshavre.
  • Bagt med surdej.
  • FODMAP-venligt.

Indhold: 330 gram
Varenr: 5680

Dette produkt er FODMAP-certificeret. Læs mere om FODMAP-certificeringen længere nede. 

Køb dette produkt

Ingredienser

Majsstivelse, glutenfri havregryn (25%), kartoffelmel, modificeret kartoffelstivelse, sukker, veg. fiber (glutenfri havre (2,5%), kartoffel, kakao), rismel, teffmel, surdejspulver 2,5%, (rismel, surdejskultur),fortykningsmidler (guargummi, hydroxipropylmetylcellulose, natriumalginat, pektin), hævemidler (glukono-delta-lakton, natriumbikarbonat), rapsolie, salt tilsat jod, gær, mineraler (jern), vitaminer (tiamin, niacin, B6, folsyre). 

Læs altid ingredienslisten på emballagen, da opskriften kan være ændret

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1530 kJ (362 kcal)
Fedt3,2 g
heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat75 g
heraf sukkerarter3,5 g
Kostfibre7,5 g
Protein4,5 g
Salt1,3 g
Tiamin0,23 mg 21%*
Niacin2,4 mg 15%*
Vitamin B60,22 mg 15%*
Folsyre40,0 µg 20%*
Jern4,0 mg 28%*
Jod22,5 µg 15%
* af dagligtreference indtag.
Laktose<0,01g/100g

OPBEVARING & SORTERING

  • Opbevaring: Tørt, ikke over normal stuetemperatur. 
  • Sortering: Sorteres som papir.

FODMAP FRIENDLY

Dette produkt er certificeret som FODMAP-Friendly. Det betyder at disse produkter kun indeholder lave niveauer af såkaldte FODMAPs og kan benyttes i en LOW FODMAP diætbehandling. Det er en kostbehandling, som kan prøves ved IBS i samråd med en diætist.

Læs mere information om FODMAP og Sempers FODMAP-lave produkter >>

 

Fra Knækbrødsbageriet

Hos Semper har vi i over 30 år udviklet knækbrød. Glutenfri, sprøde knækbrød, hvor kvalitet, tradition og innovation har været oplagte ingredienser siden starten. Læs mere om Knækbrødsbageriet >>

Opskrifter med knækbrød

Er du sulten? Prøv én af vores opskrifter med knækbrød:

MERE GLUTENFRI

Prøv flere glutenfri produkter som du måske kan lide.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os

For os er kontakten til vores forbrugere et af de vigtigste kvalitetstjek, der findes. Dine spørgsmål og holdninger betyder rigtig meget for, at vi kan udvikle os. Har du spørgsmål om børnemad, ernæring eller vores produkter, sidder vores ernæringseksperter klar til at svare på dine spørgsmål.

Het Team