GROV MIX

Semper Glutenfri Grov Mix en glutenfri grov melblanding

GROV MIX

Glutenfri melmix med højt fiberindhold.

Nyd en glutenfri pizza eller bag lækre boller, der er laktosefri og uden tilsat hvedestivelse. Vores klassiske Grov Mix er en lidt grov melblanding, der er perfekt til tærte, brød og pizza. Den er også velegnet til brug i glutenfri bagning på samme måde, som rugmel og fuldkornsmel bruges i traditionel bagning. Grov Mix er en alsidig melmix, der egner sig perfekt til både glutenfri bagning og madlavning, uanset om det er en sprød tærtebund, en nybagt pizza eller et saftigt brød.

Tip! Bag glutenfri pizza:
Sæt ovnen på 250 grader. Bland 1 dl lunkent vand, 2/5tsk salt, 1 spsk olie og 6 g (ca. 1 tsk) frisk gær i en skål til gæren er opløst. Mål 2 dl (120 g) Grov Mix af i en anden skål og bland 1 1/2 tsk fintmalet psyllium/fiberhusk i. Tilsæt melmix til væsken og rør det hurtigt sammen til en dej med en ske eller med en elpisker med dejkrog. Lad dejen hvile i cirka 10 minutter. Ælt derefter dejen lidt på bagbordet. Brug lidt melmix, hvis dejen klistrer til bordet. Rul derefter ud til en stor, tynd pizzabund på bagepapir, cirka 30 cm i diameter. Fold kanten af dejen ind ca 1 cm hele vejen rundt og tryk ned. Rids lidt i bunden for at undgå bobler i bunden. Lad hæve et lunt sted i cirka 10 minutter og forbag derefter i nederste del af ovnen i cirka 8 minutter.

Tip! Forbered flere forbagte pizzabunde på forhånd. Opbevares i frysepose. Fordel pizzasauce på bunden og top med dine favoritter, såsom porrer, hvidløg, kødsauce, spinat, basilikum, mozzarella og parmesan. Drys rigeligt med revet ost over. Bag pizzaen færdig, så osten smelter og får lidt farve, cirka 10 minutter.

  • Universal melmix med en bred vifte af anvendelser.
  • Perfekt til pizza, brød og boller.
  • Højt fiberindhold.
  • Lav FODMAP.
  • Laktosefri.
  • Uden tilsat hvedestivelse.
  • Kilde til jern.
  • Tip! Del dine glutenfri opskrifter med #sempergf for at sprede glutenfri madglæde og inspiration.

Indhold: 500 gram (1 dl svarer til ca. 55 gram)
Varenr: 5660
 


Dette produkt er FODMAP certificeret. Læs mere om FODMAP-certificeringen længere nede.

  • Low FODMAP
  • Højt fiberindhold
  • Laktosefri
  • Uden hvedestivelse
  • Vegansk

Glutenfri melmix med højt fiberindhold.

Nyd en glutenfri pizza eller bag lækre boller, der er laktosefri og uden tilsat hvedestivelse. Vores klassiske Grov Mix er en lidt grov melblanding, der er perfekt til tærte, brød og pizza. Den er også velegnet til brug i glutenfri bagning på samme måde, som rugmel og fuldkornsmel bruges i traditionel bagning. Grov Mix er en alsidig melmix, der egner sig perfekt til både glutenfri bagning og madlavning, uanset om det er en sprød tærtebund, en nybagt pizza eller et saftigt brød.

Tip! Bag glutenfri pizza:
Sæt ovnen på 250 grader. Bland 1 dl lunkent vand, 2/5tsk salt, 1 spsk olie og 6 g (ca. 1 tsk) frisk gær i en skål til gæren er opløst. Mål 2 dl (120 g) Grov Mix af i en anden skål og bland 1 1/2 tsk fintmalet psyllium/fiberhusk i. Tilsæt melmix til væsken og rør det hurtigt sammen til en dej med en ske eller med en elpisker med dejkrog. Lad dejen hvile i cirka 10 minutter. Ælt derefter dejen lidt på bagbordet. Brug lidt melmix, hvis dejen klistrer til bordet. Rul derefter ud til en stor, tynd pizzabund på bagepapir, cirka 30 cm i diameter. Fold kanten af dejen ind ca 1 cm hele vejen rundt og tryk ned. Rids lidt i bunden for at undgå bobler i bunden. Lad hæve et lunt sted i cirka 10 minutter og forbag derefter i nederste del af ovnen i cirka 8 minutter.

Tip! Forbered flere forbagte pizzabunde på forhånd. Opbevares i frysepose. Fordel pizzasauce på bunden og top med dine favoritter, såsom porrer, hvidløg, kødsauce, spinat, basilikum, mozzarella og parmesan. Drys rigeligt med revet ost over. Bag pizzaen færdig, så osten smelter og får lidt farve, cirka 10 minutter.

  • Universal melmix med en bred vifte af anvendelser.
  • Perfekt til pizza, brød og boller.
  • Højt fiberindhold.
  • Lav FODMAP.
  • Laktosefri.
  • Uden tilsat hvedestivelse.
  • Kilde til jern.
  • Tip! Del dine glutenfri opskrifter med #sempergf for at sprede glutenfri madglæde og inspiration.

Indhold: 500 gram (1 dl svarer til ca. 55 gram)
Varenr: 5660
 


Dette produkt er FODMAP certificeret. Læs mere om FODMAP-certificeringen længere nede.

Køb dette produkt

Ingredienser

Majsstivelse, rismel, kartoffelmel, modificeret kartoffelstivelse, sukkerroefibre, sukker, fortykningsmidler (guargummi, hydroxipropylmetylcellulose, natriumalgenat, pektin), mineral (jern), vitaminer (tiamin, niacin, B6, folsyre).

Læs altid ingredienslisten på emballagen, da opskriften kan være ændret.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1441 kJ (340 kcal)
Fedt0,5 g
heraf mættede fedtsyrer0
Kulhydrater78 g
heraf sukkerarter3,6 g
Kostfibre6,5 g
Protein2,6 g
Salt0,10 g
Tiamin0,4 mg 36%*
Niacin5,5 mg 34%*
Vitamin B60,35 mg 25%*
Folsyre50,0 μg 25%*
Jern6,2 mg 44%*
*% af anbefalet dagligt indtag
Laktose<0,01 g/100 g

OPBEVARING & SORTERING

  • Tørt, ikke over normal stuetemperatur.
  • Æsken sorteres som pap. Inderpose sorteres som papir.

FODMAP FRIENDLY

Dette produkt er certificeret som FODMAP-Friendly. Det betyder, at disse produkter kun indeholder lave niveauer af såkaldte FODMAPs og kan benyttes i en LOW FODMAP diætbehandling. Det er en kostbehandling, som kan prøves ved IBS i samråd med en diætist.

Læs mere information om FODMAP og Sempers FODMAP-lave produkter ->

 

 

Bag med Grov Mix

Prøv nogle af vores populære og glutenfri opskrifter med Grov Mix:

MERE GLUTENFRI

Se vores brede udvalg af glutenfri mel med alt fra trendy Boghvede & Teff Mel til vores klassiske Fin Mix, som alle giver dig fantastiske bageresultater!