Glutenfri pasta i nyt design
En god glutenfri pasta er altid et værdsat måltid og kan varieres i det uendelige. Server pasta fuld af smag og fri for gluten!
Nyt design, samme gode smag
Hold øje med den glutenfri pastahylde! I løbet af efteråret vil designet af emballagen til alle vores forskellige pastatyper blive opdateret:
Den vigtigste ingrediens: Italiensk pastatradition
Sempers glutenfri pasta kommer fra Toscana, hvor Italien er smukkest, og hvor traditionen findes overalt Pastaen er lavet med generationers viden og masser af kærlighed.
Ligesom italienerne mener vi, at god mad er en selvfølgelig del af livet!
Varier din pasta!
Skruer, skaller eller andre former? Uanset om du har en favorit, om du vil have vegansk pasta, med eller uden æg eller måske økologisk, kan du finde noget for dig. De fleste pastavarianter indeholder også fibre!
Nye pastaopskrifter
I vores store samling af opskrifter finder du flere nye og spændende opskrifter på glutenfri pastaretter.
Så undgår du pasta, der klistrer sammen
Glutenfri pasta frigiver mere stivelse end almindelig pasta, så du kan huske på følgende, når du tilbereder din pasta:
- Kog i rigeligt med vand, væsentligt mere end når du koger anden pasta.
- Vi anbefaler 1 liter vand til 100 g pasta.
- Sørg for, at vandet koger ordentligt, inden du kommer pastaen i vandet.
- Rør meget rundt i starten af tilberedningstiden.
Du kan være selvfølgelig stole på os! Al pasta fra os hos Semper opfylder EU's krav til glutenfri produktion.