Närbild på havre

Job hos os

Semper er markedsleder på børnemad i Sverige og Danmark. Vi vokser på de nordiske markeder indenfor både børnemad og glutenfri. Vores vision er at blive Nordens ledende indenfor børnemad, glutenfri og nutrition. For at opnå det har vi brug for engagerede medarbejdere, som bidrager med viden, gejst og nye idéer. 

People in a meeting room

Kort om Semper

Semper AB har omkring 200 ansatte totalt i hele Norden. Vi har omkring 300 ansatte fordelt på Sverige, Norge, Danmark og Finland. Størstedelen arbejder på det svenske hovedkontor i Sundbyberg, i produktionen i Götene og i bageriet i Falun. I Danmark er vi 18 medarbejdere og har hovedkontor i Valby.

Siden 2006 er Semper ejet af Hero AG, som er en international fødevarekoncern med hovedkontor i Lenzburg, Schweiz. Koncernen har ca. 4300 ansatte og findes i mere end 16 lande, hovedsageligt i Europa og USA.

Hvordan er det at arbejde hos os?

Som medarbejder i Semper er du en del af en etableret organisation med nordisk fokus, mens  samarbejdet med det multinationale søsterforetagende Hero også fylder en stor del af hverdagen. Du får et internationalt netværk inden for fødevareindustrien, som du kan drage nytte af og udveksle idéer med. 

Vores personalefilosofi

Vores personalefilosofi er at forene professionalisme med arbejdsglæde. Det gør vi ved at skabe kompetente og engagerede medarbejdere, der tager del i virksomheden. Vi stræber efter tydeligt og kommunikativt lederskab og en organisation, som tager hensyn til dig som person.

En af de største målgrupper for Semper er børnefamilierne. Derfor vil vi være et forbillede, når det handler om at få arbejdsliv og privatliv til at gå op for småbørnsforældre. Vi er familievenlige og driver virksomhed efter stærke principper om omtanke og ansvar, og vi sætter stor pris på medarbejdere med initiativ, idéer, viden og handlekraft. 

Kunne du tænke dig at arbejde hos Semper? Du er altid velkommen til at kontakte os med en uopfordret ansøgning, eller til at skrive til os på info@semper.dk.