Knækbrød med æg til påske - opskrifter fra Semper Glutenfri

GOD OG GLUTENFRI PÅSKE!

Der er vel egentlig ingen regler for, hvad der skal serveres til påskefrokosten eller påskebuffeten? Det vigtige er, at det smager godt, og at familien eller gæsterne er mætte og tilfredse. Bliv inspireret af glutenfri opskrifter og få tips til god og glutenfri påskemad!

Ingen påske uden æg 🐣🥚

Det er ikke kun påskeæg fyldt med slik eller æg i en farverig farve, der gør os glade i påsken. På påskebordet eller til påskefrokosten bydes der ofte på æg i alle deres former - i omeletten eller pocheret på en god skive brød. Her er tre hurtige råd til, hvad du skal tænke på, når du laver mad eller bager med æg.

Påskeæg malet i flotte farver Semper Glutenfri

3 tips: Æg til madlavning & bagning
  • Æg gør både bagningen saftigere og tilføjer protein til retten eller bagværket.
  • Tag æggene ud af køleskabet et stykke tid før du skal bage med det! Æg der har stuetemperatur giver bedre smag og et mere luftigt resultat.
  • Størrelsen på ægget kan påvirke bageresultatet og kan resultere i den fineste sandkage, men kan også være grunden til, at kagen falder sammen. Et tip er at bruge æg i størrelsen M/L. Undgå at bage eller lave mad med æg fra pakken med de største æg (XL). Standardstørrelsen på æg er 63 gram, hvilket er den mængde, som de fleste opskrifter er baseret på.

To nemme & glutenfri opskrifter med æg: 
  1. Glutenfri brød med pocheret æg >>
  2. Glutenfri landgangsbrød >>
Glutenfri smørrebrød med pocheret æg Opskrift fra Semper Glutenfri
Glutenfri Landbrød med lækker topping fra Semper Glutenfri
At male æg er en hyggelig påskeaktivitet, som hele familien kan sætte pris på. Pas på æggekartonen og brug den til at opbevare farvebeholdere eller til at blande farve i - vips, så har du en "påske" farvepalet!

Glutenfri påskefrokost

En lækker smørrebrødskage går altid hjem uanset anledningen. Her er to varianter af glutenfri sandwichkage til påskefrokosten:

Glutenfri småretter

Server en glutenfri påskebuffet i en moderne variant med festlige snacks:

Knækbrød til snitterne

Tip! Lav et godt smørbart pålæg og byd på sprøde skiver med glutenfrit knækbrød. Både Frøknækbrød og Rosmarinknækbrød passer godt til små hapsere! Enkelt, velsmagende og ser lækkert ud på buffetbordet.

Rødbedehummus på Sempers glutenfri Frøknækbrød

Sødt til påskebuffeten

Forkæl dine gæster med noget sødt til påskebuffeten eller som afslutning på påskefrokosten. Blandt opskrifterne finder du flere muligheder for glutenfri påskedesserter - alt fra lækker cheesecake til små søde desserthapsere:

Bag uden gluten med hele familien med Semper Glutenfri produkter

7 bagetips till det glutenfri køkken 👨‍🍳

Få bager Jonas' fantastiske bagetips og skærp din viden inden for glutenfri bagning!