Simone - momcelebration

Mød Simone og hendes søn Magne

"Alle mødre fortjener et klap på skuldrene"

Jeg synes, budskabet i #MomCelebration er fantastisk, fordi det er fandeme dødhårdt og til tider også utaknemmeligt at være mor. Man knokler røven ud ad bukserne og sørger for at børnene har det godt. Nogle gange har man bare brug for et klap på skulderen, og at nogen siger ’du gør det sgu godt’. Fordi det gør vi alle sammen. Det bedste vi kan”, siger Simone på 27 år, der er mor til to små drenge. For Simone er det vigtigt, at vi hylder alle mødre, fordi alle gør det, så godt de kan – på hver deres måde. ”Vi har alle sammen forskellige prioriteter. Det er fedt at være den mor, der dyrker fitness hver dag, men det er også fedt at være den mor, der godt kan lide kage. Vi vælger bare forskelligt, og det er okay”, fortsætter hun og fortæller, at hun håber, at kampagnen kan være med til styrke fællesskabet mødre iblandt og få os til at acceptere vores forskelligheder frem for at rette på hinanden.

 

Simone ammer sin yngste dreng Magne på 8. måned nu, og det betyder rigtig meget for hende, at hun har kunne amme ham så længe: ”Måske er grunden til, at det betyder noget for mig, at jeg stoppede med at amme Elliot, min store dreng, lidt tidligt, da han var omkring 4 måneder, fordi han var meget lille og tabte sig. Det var hårdt for mig, at han tabte sig, fordi jeg følte, at det var min opgave at sørge for, at han fik det, han skulle have”, siger hun, men fortæller, at det var en lettelse, da han begyndte at få flaske: ”Da han begyndte at få flaske, var alt godt, fordi det gjorde, at han fik det, han havde brug for. Det gjorde også, at jeg ikke var i tvivl om, at han havde fået det, han havde brug for, og det var faktisk en stor lettelse for mig”.

 

Simone ser ikke normalt sig selv som typen, der står frem for en sag, men der var noget ved #MomCelebration, der fangede hende ”Det, der greb mig ved denne kampagne, var at jeg kunne være med til at vise, at man kan være mor på 1000 forskellige måder, og hvad der fungerer hjemme hos jer, fungerer ikke nødvendigvis hos os”, siger Simone og forklarer ”Vi får taget billeder i forholdsvist lidt tøj, og jeg vil gerne være med til at vise, at vi ser forskellige ud, og det er okay. Efter jeg er blevet mor, har min krop ændret sig, og jeg er måske blevet lidt usikker på mig selv. Men med denne kampagne vil jeg gerne gå ud og vise, at det behøver man ikke at være, og det behøver JEG heller ikke at være”.

 

Hvis du vil læse mere om Semper Allomin 2, kan du kigge med HER.