Opskrift - Økologisk Pasta med ostesovs & broccoli
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Nem mad velegnet til baby fra 6 måneders alderen!
Tilberedningstid
30 minPortioner
4-5 portionerSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du:
Skræl pastinakken, og skær den ud i små tern.
Skær løg og broccoli ud i små tern og sted sammen med pastinak og hvidløg. Tilsæt kun akkurat så meget vand, at det dækker grøntsagerne.
I mellemtiden koges pastaen efter anvisningerne på pakken. Hvis du ikke har pastaskruer, kan du sagtens bruge anden type pasta - bare pastaen har en passende størrelse.
Når grøntsagerne er bløde, tilsættes purløg. Blend ingredienserne til en glat sovs, og tilsæt peber og rapsolie.
Rør Maizena/hvedemel ud i mælken, og hæld blandingen i sovsen, som nu skal koge op igen. Smag til med et par citrondråber.
Rør pastaen i sovsen. Tilsæt den revne ost. Køl af, og server ved passende temperatur.
TIP!
Du kan fryse resterne ned i fryseegnede beholdere. Så er det nemt og hurtigt at opvarme maden igen i mikroovnen.