Opskrift - Pasta, tomat & mozzarella 8 måneder
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Står den på hjemmelavet babymad i aften? Lav en god pasta med tomat og mozzarella. Mums! En nem vegetaropskrift til børn fra 8 måneder. For at stræbe efter den børnemadskvalitet, som vi har i vores produkter på babymadshylden, kan der bruges økologiske råvarer.
Tilberedningstid
30 minPortioner
4-5 portionerSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du:
Skræl og hak gulerødder, løg og peberfrugter i små stykker. Kog dem sammen med de hakkede tomater i så lidt vand, at det kun lige dækker grøntsagerne. Kog, indtil stykkerne er bløde. Krydr med oregano og hakket basilikum.
I mellemtiden koges pasta som anvist på pakken.
Bland majsstivelse/mel i ½ dl mælk. Rør blandingen og resten af mælken i grøntsagerne. Lad simre under jævnlig omrøring for at undgå, at det brænder på.
Tilsæt rapsolie. Skær mozzarellaen i mindre stykker, og riv den milde ost, og tilsæt al osten under omrøring. Blend grøntsagsblandingen i en foodprocessor eller med en stavblender.
Den færdige pasta blandes i saucen. Blend, fx i foodprocessor til pastaen er i mundrette stykker.
Lad maden køle af til en temperatur der passer til små munde. Velbekomme!
TIP!
Lav en stor portion, og blend kun en lille del. Så er der også mad til resten af familien. Krydr eventuelt maden lidt ekstra.