Mini-frittatas
Lav lækre minifritttas i muffinsforme. Så gode, at hele familien vil smage!
Ingredienser 12 stk:
- 1 spsk. finthakket persille
- 2 dl riven blomkål
- 4 æg
- 1/2 dl piskefløde
- 1,5 dl mild ost, revet
- 1 glas Semper Couscous med kylling & basilikum
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200 grader.
- Smør en muffinbageplade eller 12 stk. muffinsforme.
- Hak persillen fint og riv blomkålen groft.
- Pisk æg og fløde sammen.
- Vend derefter revet ost og persille i blanding med æg og fløde og tilsæt derefter Semper couscous med kylling og den revne blomkål.
- Fordel dejen i formene ved hjælp af et decilitermål. 1/2 dl dej i hver form.
- Sæt pladen i midten af ovnen og bag i 15-20 minutter, eller til de er gyldne og har "sat sig".
- Lad dem køle lidt af inden du serverer eller kommer dem i fryseren.