Mini-pirogger med rodfrugter
Mini-pirogger fyldt med lækre rodfrugter! Hurtig opskrift, som kan serveres for hele familien!
Ingredienser till 12 stk
- 2 glas Semper Majs & Kartoffel
- ¼ fint hakket peberfrugt
- 1 dl groft revet broccoli
- 1 rulle færdigkøbt pizzadej
- 1 æg, pisket til pensling
Till servering:
1 spskmajs
1-2 spsk creme fraiche
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 220 grader.
- Hak peberfrugten fint og riv broccolien på et rivejern
- Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir. Del dejen på langs så du får 3 stk. lige brede stykker
- Del så på tværs, først midt på og så på hver sin side af midten.
- Bland Majs & Kartoffelmos, peberfrugt og broccoli.
- Kom 1 spsk. af blandingen på dejstykkerne og kom et nyt stykke dej oven på og forsejl kanterne ved at trykke dem grundigt sammen
- Pensl piroggerne med et pisket æg og bag dem midt i ovnen i 15 minutter.
- Serveres med majs og creme fraiche.