Receptfilm Snabba veggiebiffar - Semper Barnmat

Nemme mini grøntsagsbøffer

Opskrift på hurtige og velsmagende lakto-ovo-vegetariske grøntsagsbøffer til hele familien!

Ingredienser - ca 20-24 stk små bøffer

  • 2 dl kogt quinoa (ca 1 dl ukogt)
  • 125 gram kogt og moset kartoffel
  • 2 æg
  • 2 dl revet blomkål
  • 2 spsk rasp
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk rapsolie til stegning

Til servering:
Kogte grønne ærter
Kartoffelmos

Sådan gør du: 

  1. Kog quinoaen efter pakkens anvisning. Lad den køle af.
  2. Bland æg og de moste kartofler i en skål.
  3. Tilsæt den kogte quinoa til skålen med æg og kartoffel.
  4. Riv blomkålen groft og bland ned i dejen.
  5. Tilsæt raspen og lad dejen køle af i 5-10 minutter.
  6. Pisk fløden imens til den er fast og vend den dernæst ned i dejen.
  7. Form små bøffer og steg dem gyldne i rapsolie på middelhøj varme. 
  8. Server bøfferne med kartoffelmos og grønne ærter. 
Opskriftsfilm - Nemme mini grøntsagsbøffer