Nemme mini grøntsagsbøffer
Opskrift på hurtige og velsmagende lakto-ovo-vegetariske grøntsagsbøffer til hele familien!
Ingredienser - ca 20-24 stk små bøffer
- 2 dl kogt quinoa (ca 1 dl ukogt)
- 125 gram kogt og moset kartoffel
- 2 æg
- 2 dl revet blomkål
- 2 spsk rasp
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk rapsolie til stegning
Til servering:
Kogte grønne ærter
Kartoffelmos
Sådan gør du:
- Kog quinoaen efter pakkens anvisning. Lad den køle af.
- Bland æg og de moste kartofler i en skål.
- Tilsæt den kogte quinoa til skålen med æg og kartoffel.
- Riv blomkålen groft og bland ned i dejen.
- Tilsæt raspen og lad dejen køle af i 5-10 minutter.
- Pisk fløden imens til den er fast og vend den dernæst ned i dejen.
- Form små bøffer og steg dem gyldne i rapsolie på middelhøj varme.
- Server bøfferne med kartoffelmos og grønne ærter.