Om semper_glutenfri

Vilkår Semper Spisetid

Velkommen til vores Semper SPISETID nyhedsbrev, som er for alle kommende og nybagte forældre.

 

I barnets første leveår sker der en fantastisk udvikling, og i SPISETID deler vi vores nyeste viden og giver gode råd om mad til børn. Fra fødslen og frem tilbyder vi løbende nyhedsbreve hver måned, med udgangspunkt i barnets udviklingstrin og ernæringsbehov.

WHO anbefaler udelukkende amning de første 6 måneder af et barns levealder, og denne anbefaling støtter vi hos Semper.

Det er gratis at modtage Semper SPISETID og ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbreve, kan du når som helst afmelde.

 

Som følge af en lov omkring opbevaring af personlige data, skal du være opmærksom på at du accepterer nedenstående ved at modtage vores nyhedsbrev:

Jeg accepterer hermed at Semper AB eller Sempers datterselskaber opbevare mine personlige oplysninger, som fx navn, kontaktoplysninger og andre oplysninger, der leveres af mig eller på anden måde er opnået af Semper AB eller Sempers datterselskaber eller associerede virksomheder, for at de kan sende mig nyhedsbreve og anden information, samt ifm. markedsanalyser.

Personlige data deles IKKE med 3. person, anvendes kun af Semper AB eller Sempers datterselskaber eller associerede virksomheder (fx Hero).

Jeg er opmærksom på, at jeg kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke, kræve korrektion af eventuelle unøjagtige data og få adgang til mine personoplysninger. Jeg forstår også, at jeg har ret til at anmode om at blive slettet fra registret, hvis jeg ønsker dette. 

 

Vi håber du får glæde af vores nyhedsbreve og hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os.