Recept - Tomat & basilikapasta - Semper Barnmat
Fra 1 år

Opskrift - Pasta med Tomat & Basilikum 12 måneder

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Hjemmelavet babymad behøver ikke at være svært at lave! Prøv vores enkle opskrift på tomat- og basilikumpasta, der passer til børn fra 12 måneder. Vi laver saucen med milde ingredienser som rodfrugter, tomat og paprika. Bland gerne pastasaucen sammen med pastaen for at få en fin og jævn konsistens. For at stræbe efter den børnemadskvalitet, som vi har i vores produkter på babymadshylden, kan der bruges økologiske råvarer.

 • Tilberedningstid
  30 min
 • Portioner
  4-5 portioner
 • Sværhedsgrad
  Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

 1. Skræl, og hak gulerødder og pastinak. Bring dem i kog med tomaterne og så lidt vand, at det kun lige dækker grøntsagerne. Kog, indtil rodfrugterne bliver bløde.

 2. I mellemtiden koges pastaen som anvist på pakken.

 3. Finthakket løg, peberfrugt og hvidløg tilsættes grøntsagsgryden. Smag til med basilikum, salt, timian og sort peber. Lad simre ved svag varme, indtil alle ingredienser er bløde.

 4. Rør majsstivelse/hvedemel i mælken, og hæld det i saucen under jævnlig omrøring. Bring det i kog igen. Tilsæt pastaen og resten af mælken under omrøring.

 5. Blend grøntsagerne til du har en en sauce med tilpas meget bid til din baby.

 6. Tilsæt revet ost i saucen og server ved en temperatur, som er pasende for små munde. 

TIP!

 1. Du kan fryse babymad ned i små portioner. Anvend kun fryse- og fødevareegnede beholdere. Babymaden er klar til servering efter få sekunder i mikroovnen.