Opskrift- Økologisk Torskegryde med ris
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Nem mad der passer til baby fra 1 års alderen!
Tilberedningstid
30 minPortioner
4-5 portionerSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du:
Skræl, og skær kartofler, gulerødder, peberfrugter og løg i store stykker. Kog med de hakkede tomater i så lidt vand, at det kun lige dækker grøntsagerne. Kog, indtil grøntsagerne er bløde.
I mellemtiden koges risen som anvist på pakken.
Tilsæt krydderier og tern af torsken samt citronsaft. Lad det simre i ca. 1 minut. Hvis du ønsker en finere konsistens, kan du blende retten.
Tilsæt olie og 1 tsk. maizena/majsmel blandet med ¼ dl vand. Bring det i kog igen. Tilsæt majs, og rør rundt.
Server retten sammen med de kogte ris ved en temperatur som passer små munde.
TIP!
Lav en stor portion, og blend kun den lille portion til tumlingen, så er der også mad til resten af familien. Krydr eventuelt maden lidt ekstra.