Opskrift på grødpinde med æble og kardemomme
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Grødpinde som mellemmåltid plejer at være et hit hos de små! Disse grødpinde er både nemme og lækre, med smag af æble og kardemomme – perfekte til små børn, der er i gang med at lære at spise selv. De er også nemme at tage med på tur. Desuden er grødpulveret fra Semper, som indgår i opskriften, rig på jern.
Tilberedningstid
40 minPortioner
6-8 grødpindeSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200°C.
Mos bananen.
Riv æblet.
Bland det revne æble med den moste banan og resten af ingredienserne.
Form små pinde og læg dem på en bageplade med bagepapir. Brug cirka to teskefulde dej pr. pind. Tryk dem flade, da de hæver meget under bagningen.
Bag midt i ovnen i cirka 20 minutter.
Lad dem køle af og server.
Tip! For ekstra variation kan grødpindene serveres med en klat frugtpuré. Mix og match – kun fantasien sætter grænser.
Opbevaring og holdbarhed
Grødpindene kan med fordel opbevares i køleskabet eller fryseren for længere holdbarhed. I køleskabet holder de sig friske i 2-3 dage. I fryseren kan de holde sig i op til tre måneder og tages op efter behov. De tøer op på cirka 30 minutter ved stuetemperatur og kan også lunes i brødristeren for en friskbagt fornemmelse.
Har du travlt?
Alle vores opskrifter på grødpinde kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Kom dejen i en mikrobølgesikker form og bag ved højeste effekt i cirka 4 minutter. Hold øje undervejs, da tilberedningstiden kan variere alt efter mikroovn. Skær i passende stykker efter bagning.