Grødpinde med kardemomme
Lækre grødpinde med kardemomme – en skøn og luksuriøs snack! Det perfekte mellemmåltid, når dit barn vil spise selv, og helt ideelt at tage med på tur. Brug denne opskrift som basis og eksperimentér gerne med forskellige smagsvarianter. Måske lidt vaniljepulver eller saft og skal fra økologisk citron eller appelsin?
Ingredienser:
- 1 banan
- 3/4 dl Semper grødpulver fx Semper Havregrød
- 1/2 dl havregryn
- 1/2 tsk. kardemomme
- 1 æg
- 2 tsk. bagepulver
- 1 spsk. rapsolie
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200°.
- Mos bananen og tilsæt de øvrige ingredienser. Form til pinde og placere på en bageplade med bagepapir. Tryk pindene lidt og bag dem i 20 minutter. Lad dem afkøle.
Opbevaring og holdbarhed
I køleskabet holder grødpindene sig i 2-3 dage. For længere holdbarhed kan du fryse dem ned i op til tre måneder og tage dem op efter behov. De tør op på ca. 30 minutter ved stuetemperatur og kan også lunes i brødristeren for en mere friskbagt fornemmelse.
Opdag mere grød
Tips til babygrød, der passer godt til opskriften!
Grødpinde – tips og tricks
Grødpinde er blevet et populært mellemmåltid blandt mange børnefamilier – netop fordi de er enkle at lave og nemme at tilpasse. De kan varieres efter smag og anledning, tager kort tid at lave og er lette at tage med på farten, uanset hvad dagen byder på.
Opdag flere opskrifter
Grødpinde kan varieres i det uendelige. Find dine yndlingsopskrifter her!