#MOMCELEBRATION

#MomCelebration! Lad os hylde alle mødre!

Hos Semper Allomin 2 synes vi, at moderskabet skal fejres, og at alle mødre skal hyldes! Derfor arbejder vi for at sprede det gode budskab #MomCelebration. Vi tror nemlig på, at moderskabet bør forene os og ikke skubbe os længere væk fra hinanden. Der er ikke kun én måde at være mor på, og det at være en god mor sidder ikke i brysterne men i det hjerte, der banker bag. Vi ønsker at opfordre til ikke at dømme hinanden ud fra, hvordan man vælger at give sit barn mad – uanset om det ammes eller får flaske. I stedet for at dømme hinanden bør vi stå sammen og støtte hinanden.

Med kampagnen #MomCelebration fejrer vi moderskabet og sætter fokus på, at alle mødre bør hyldes for det store arbejde, de gør. Her på siden kan du læse otte seje mødres forskellige fortællinger om, hvordan de ser på moderskabet, og hvilke glæder og udfordringer det indebærer.

Vil se læse mere om Allomin 2, kan du kigge med HER, hvor du kan se de tre forskellige varianter: Allomin 2Allomin Syrnet 2  og Allomin SensiPro 2