Et barn spiser med en ske.

Mælkefri produkter - spørgsmål & svar

Her har vi samlet de hyppigste spørgsmål & svar om mælkefri produkter.

Hvorfor er den mælkefri grød så dyr?

En af grundene til, at de mælkefrie produkter har en højere pris, er de fremstilles på en helt andet måde end vores andre grød. For at vi kan garantere, at de mælkefrie grød virkelig er mælkefrie, fremstilles de på en speciel fabrik, hvor vi kan være sikre på, at de ikke kommer i kontakt med nogen mælkeprodukter. Produktions- og råvarepriser og det faktum, at det er lavet til en begrænset målgruppe, betyder, at prisen derfor vil være højere.

Er der sojaprotein i Sempers mælkefri grød?

Nej, vores to mælkefri grød indeholder ikke sojaprotein. Grøden indeholder protein fra havre og ærter, for at opnå nærende produkter. Kostråd givet til børn med komælksproteinallergi er at undgå mælk og mejeriprodukter, men ellers følge de samme kostråd, som gælder generelt.

Er Semper dråber med mælkesyrebakterier og Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier mælkefri?

Semper Dråber med mælkesyrebakterier og Semper D-vitamin dråber med mælkesyrebakterier indeholder hverken laktose eller mælkeprotein. Derfor kan vi anbefale begge produkter ved mælkeproteinallergi.  

Er Semper Tyggetabletter mælkefri?

Semper Tyggetabletter indeholder ikke mælk som ingrediens, men vi kan ikke garantere, at de er mælkefri. Derfor anbefaler vi dem IKKE ved mælkeproteinallergi. 

Hvilke produkter er mælkeproteinfri?

Vi har to grød som er mælkeproteinfri: