Miljöbild på mamma som lyfter upp sitt barn

Øvrige spørgsmål

Her finder du svar på andre ofte stillede spørgsmål. 

Kan jeg købe Semper i udlandet?

Semper er et nordisk mærke, der sælges i Skandinavien, dvs. Danmark, Sverige, Norge og Finland. Semper børnemad sælges kun i dagligvarebutikker og desværre har vi ikke en netbutik. Der findes dog nogle netbutikker, der sælger forskellige Semper produkter, fx. swedishfoodshop.com. Også visse IKEA-varehuse i udlandet har Sempers produkter.

Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds med et produkt?

Vi vil meget gerne høre fra dig. For at vi kan lave en grundig og præcis undersøgelse af din henvendelse, har vi brug for så mange oplysninger som muligt. Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil gemme produktet og indholdet og kontakte os på info@semper.dk eller 80 60 74 00 alle hverdage kl. 9-12 og kl. 13-14.

Hvordan får jeg Sempers "Klar, parat, spis! - barnets mad det første år"?

Du kan downloade "Klar, parat, spis! - Barnets mad det første år" her. Den giver overblik over dit barns udvikling og inspiration til retter du kan servere, afhængig af dit barns alder og parathed, og er lige til at hænge op på køleskabet eller opslagstavlen.

Kan man få tilsendt prøver på Sempers produkter?

Svar: Vi har ikke en fast ordning med at sende produkter ud. I stedet har vi ofte konkurrencer på vores Facebookside; Semper børnemad og på Instagram: @semperdk. Følg os på Facebook og Instagram, hvis du er interesseret i at være testpilot. Hos Semper har vi noget der hedder "Klar, parat, spis! - Barnets mad det første år", lige til at hænge op på køleskabet eller opslagstavlen. Den giver overblik over dit barns udvikling og inspiration til retter du kan servere, afhængig af dit barns alder og parathed. Du kan downloade "Klar, parat, spis!" her.